24-orë shërbim

Për shërbimet shumë cilësore dhe ambientet luksoze, Hotel Arxhena është akorduar çmimi 4 yje. Të gjitha dhomat janë të dizenjuara për t’iu ofruar komoditet dhe komfort.

Mirë se vini në hotelin tonë

 

Qendra Turistike Rekreative Arxhena është qendër e mikëpritjes dhe komoditetit.      

I lokalizuar në një regjion malor tradicional Kosovarë.

Larg zhurmave të qytetit me një ambient jo rutinor,që paraqet një bukuri natyrore.
 
<...

Restauranti

Restoranti "Arxhena" me një dekor të veçantë ju ofron një eksperiencë mbresëlënëse, me një meny të pasur të krijuar nga kuzhinierët tanë vendorë. Menyja që ne ofrojmë është tipike vendore me produkte origjinale dhe shije të veçantë. Ju rekomandojmë të provoni kuzhinën në restorantin “Arxhena”.

Përshtypjet e Vizitorëve

Rezervimi

Ardhja:

Shkuarja:

Numri i personave:

Numri i dhomave:

© Hotel Arxhena 2012 Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga: AlbaProject Networks