së shpejti
së shpejti

Qmimet e dhomave në Hotel Arxhena

  • Ditët:

  • Qmimi:

* teksti teksti teksti teksti...

Dhomat janë elegante dhe të rehatshme me krevat, tavolinë e punës, orendi, banjo, kabinë dushi, Të gjitha dhomat tona janë të pajisura me TV me sistem kabllor, minibar me zgjedhje të pijeve joalkoolike dhe alkoolike dhe artikujve të tjerë ushqimor.

© Hotel Arxhena 2012 Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga: AlbaProject Networks