Akomodimi:

Për shërbimet shumë cilësore dhe ambientet luksoze, Hotel Arxhena-it i është akorduar çmimi 4 yje Të gjitha dhomat janë të dizenjuara për t’iu ofruar komoditet dhe komfort. Luksoze dhe elegante, hapësira të gjera. Banjo pajisje. internet Wi-Fi, linja telefonike. Shtrati është i kompletuar që të ju ofroj rehati të plotë, me mbulesat e dizenjuar, TV-kabllor Minibari me përzgjedhje të pijeve joalkoolike dhe alkoolike si dhe artikujve të tjerë. Shërbime të tjera luksi përfshinë, Qendrën Fitnes, 2 restorantet dhe 2 baret, e shumë të tjera. Nëse jeni në kërkim të disa orëve relaksuese, jeni të mirëpritur të përfitoni nga shërbimet e ofruara në qendrën e kemi krijuar për Ju vendin përfekt për t’u larguar nga e përditshmja.

Rezervimi

Ardhja:

Shkuarja:

Numri i Personave:

Numri i Dhomave:

Kontakt Personi

Telefoni

Për informatat e
Akomodimit
Tel/Fax
+381 (0) 29 285 170


Për informatat e
Restaurantit
Tel/Fax
+377 (0) 44 402 368


© Hotel Arxhena 2012 Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga: AlbaProject Networks