Takimet dhe Ngjarjet e Hotelit Arxhena:

Nëse jeni në kërkim të një shërbimi privat biznesi, apo Doni të organizoni një takim biznesi jashtë ambienteve të zyrës suaj Ju mund të vizitoni Hotel Arxhena, i vendosur ne një ambient malor. Aty ju ofrohet trajtim i vecantë, mbështëtur në infrastrukturë të posatçme biznesi më shërbime private, sallë takimesh,internet Wi-Fi, faks, shtyp, TV, elekonferencë etj. Gjithcka është aty për ju dhe që privatësia juaj të mbetet e tillë.

Sallat e Seminareve

Me një ndriçim natyral, sallë ngrënje private, kjo hapësirë ka një kapacitet për 500 persona. Sallat Arxhena, mund të krijojnë një hapësirë të përbashkët për biznesin tuaj. Të gjitha sallat e konferencave , në bazë të kërkesave të mysafirëve, janë të dizenjuara për tu pajisur nga ana jonë me Projektor , mikrofona, WI-FI, sistem zërimi, etj.

Salla e Seminareve 2

Ideale për takime private,workshop ose tavolinë të rrumbullakë, kjo hapësire ka nje kapacitet për 50 persona dhe paisje për telekonferencë.

Ngjarje:

© Hotel Arxhena 2012 Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga: AlbaProject Networks